Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Skillcape

2009.07.02

Köpenyek és csuklyák

Ha elértél egy 99-es skill-t, a szövegdobozban megjelenik egy üzenet, hogy tudod hordani annak a skillnek a köpenyét és csuklyáját. Vegyél hát ki 99k-t a bankodból, és menj el a mesteredhez! Beszélj vele, és lesz olyan opció, ahol el tudod kérni tőle a köpenyt 99k fejében. Ő azonnal odaadja a köpenyt, és egy hozzá passzoló csuklyát.

Ha nem szeretnél skilleket edzeni sok időn át a skill köpenyekért, de szeretsz küldetéseket csinálni, akkor szerezd meg a quest-point köpenyt! Ha az összes küldetés kész van, menj a Wise Old Manhoz, Draynorban, és kérd el tőle! Amikor új küldetés kerül a játékba, látni fogsz egy üzenetet, ami azt írja: új küldetés van. Ezután a csuklya és a köpeny a táskádba fog hullani, vagy ha nincs elég helyed, akkor a bankodba. Amíg az új küldetés nincs kész, nem tudod hordani őket!

Trimmelt köpenyek

Ha több mint egy 99-es skilled van -vagy van quest-point köpenyed- , akkor egy különleges, „trimmelt” köpenyt kapsz. Abban különbözik a sima skill köpenyektől, hogy egy színes csík van az oldalán, és +4 prayer bónuszt ad. Az ára marad 99k.

A skill köpenyek és csuklyák

 

Köpeny/csuklya

 

Ki adja?

 

Emotion leírása

 

Attack
Kép:Skillcapes_attack.gif
Beszélj Ajjat-tal, a Warrior’s guildban, Burthorpében. Ütsz a levegőbe, használod az erőt, aztán elugrasz a földtől, és felütsz újra. 
Strength
Kép:Skillcapes_strenght.gif
Beszélj Sloane-vel, a Warrior’s guildban, Burthorpében. Egy nehéz-megterhelt sújzó esik le az égből. Kisebb nehézségekkel fölemeled azt. 
Defense
Kép:Skillcapes_defense.gif
Beszélj Harlan-nal, Lumbridge-ban, aki a kezdőknek ad fegyvert és pajzsot, a General bolt mellett. Kivédesz néhány nyilat a pajzsoddal, majd lendületből előre ütsz, és szétütöd az előtted lévő ellenséget.
Hitpoints
Kép:Skillcapes_hitpoints.gif
Beszélj Tafini-val, a Duel Arena kórházában, Al-Kharid mellett. Nyilak állnak beléd, és átváltozol egy fehérneműben lévő személlyé, utána csak az izmaivá, majd a csontvázává, utána kihúzod a nyilakat, és győzedelmesen felemeled őket.
Range
Kép:Skillcapes_ranged.gif
Beszélj a páncél-árussal a Ranging-Guildban. Gyönyörűen fellősz egy nyilat, egyenesen az égbe, ami pont a lábad előtt tüzesen fog leérkezni, melytől megreng a föld.
Prayer
Kép:Skillcapes_prayer.gif
Beszélj Jerred baráttal, a Prayer Guildban, Edgeville mellett. Mennyei fény áraszt el, a köpenyed szárnnyá változik, és ott lebegsz a levegőben.
Magic
Kép:Skillcapes_magic.gif
Beszélj a varázsló-ruha eladóval a Magic Guildban Ugrasz, majd lebegsz, mialatt egy mágikus aura körülvesz.
Cooking
Kép:Skillcapes_cooking.gif
Beszélj a főszakáccsal a Cooking Guildban Fogsz egy serpenyőt, feldobod vele a pitét, ugyan így a hússal, miután leérkezett, fenntartod a fejed fölött.
Woodcutting
Kép:Skillcapes_woodcutting.gif
Beszélj a favágó-tanárral Lumbridge-ben, az olvasztóműhely mellett. Kinő előtted egy fa, te vágod a fejszéddel, az egyre kisebb lesz, míg végül eltűnik.
Fletching
Kép:Skillcapes_fletching.gif
Beszélj Hicktonnal, Catherby nyilas boltjában. Hirtelen egy vékony fának dőlsz, kivágod azt íj-formába és ráteszed az íj húrját.
Fishing
Kép:Skillcapes_fishing.gif
Beszélj a Mester-horgásszal a Fishing Guild előtt. Egy pici halász-dokk jelenik meg, te beledobod szigonyodat, és egy hatalmas halat fogsz ki belőle.
Firemaking
Kép:Skillcapes_firemaking.gif
Beszélj Ignatiussal, a Seers falvi erdőben. Csinálsz egy tűzgömböt, és mindenkinek azt mutogatod.
Crafting
Kép:Skillcapes_crafting.gif
Beszélj a kézműves-mesterrel a Crafting Guildban. A kezedben tartott vésővel és kalapáccsal egy macskaszobrot faragsz ki az előtted álló farönkből.
Smithing
Kép:Skillcapes_smithing.gif
Beszélj Thurgoval, a Port Sarim melletti kis kunyhóban találod. Egy rögből kalapácsolsz egy rövid-kardot, utána egy fejszét, és végül egy hosszú-kardot.
Mining
Kép:Skillcapes_mining.gif
Menj a Minning Guildbe (Falador), és beszélj a létrát őrző törpével. Egy szikla megjelenik, és te olyan erővel csapsz a sziklára, hogy az darabokra robban.
Herblore
Kép:Skillcapes_herblore.gif
Beszélj Kaqemeex-el a Guthix oltárnál, Taverlytől északra. Nagy virágzással összekeversz egy italt, és ez magad előtt tartva bugyborékol.
Agility
Kép:Skillcapes_agility.gif
Menj az Agility Arénához (Brimhaven), és beszélj Cap'n Izzy No-Beard-vel. Egy oszlop jön ki a földből, felugrasz rá, majd jön még egy ami magasabb lesz, arra is felugrasz, így a harmadikra is és pörögve lecsúszol rajta.
Thieving
Kép:Skillcapes_thieving.gif
Beszélj Martin Thwait-al, Rogues' Denben lent Burthorpe kocsmában. Egy arannyal fénylő hordó megjelenik a hátadon, és csak néznek milyen sunyi módon menekülsz.
Slayer
Kép:Skillcapes_slayer.gif
Duradel, Shilo village-ben odaadja neked a köpenyt. Egy kicsi Turoth veti magát a hátadra. Megragadod, feldobod a levegőbe, majd ráugrasz.
Farming
Kép:Skillcapes_farming.gif
Beszélj Martin-nal, a mester kertésszel Draynor Village-ban. Egy kanna jelenik meg a kezedben, te öntözöd a földet, és ahogy kinőnek a virágok, kiszedsz egyet és megszagolod azt.
Runecrafting
Kép:Skillcapes_runecrafting.gif
Menj a varrocki rune store-ba, és beszélj Aubury-val. Vonzod a föld erejét, és az összes Elemental Rúna forog körülötted.
Construction
Kép:Skillcapes_construction.gif
Beszélj az Estate Agent-tel Varrock-ban. Építesz egy szép magas házat magad köré.

Quest Point
Kép:Skillcapes_questcape.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beszélj a Wise Old Man-nal Draynor-ban, az egyik házban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy Küldetés-szimbólum jelenik meg az égbe, ami magafelé vonz téged, te harcolsz az erővel, és az leejt téged.

 A summoning nincs rajte de meg van az emot.

Köpenyek és csuklyák bónuszai

Köpenyek

Bónusz Stab Slash Crush Magic Range Egyéb bónusz
Attack 0 0 0 0 0 Prayer: 0
Strength: 0
Defense +9 +9 +9 +9 +9

Trimmelt köpenyek

Bónusz Stab Slash Crush Magic Range Egyéb bónusz
Attack 0 0 0 0 0 Prayer: +4
Strength: 0
Defense +9 +9 +9 +9 +9

Csuklyák

Bónusz Stab Slash Crush Magic Range Egyéb bónusz
Attack 0 0 0 0 0 Prayer: 0
Strength: 0
Defense 0 0 0 0 0

Különleges bónuszok

Ha felveszed az adott skill köpenyét, az a skill 100-ra fog emelkedni, ha rákattintasz az „operate” funkcióra. Ez miért jó? 1 szint különbség néha sokat számíthat! Ha nincs cooking-gauntlatesed, lvl 100-nál anélkül is lényegesen kevesebb cápát égetsz oda. Sok ilyen különbség van, például a rune ore bányászata, vagy a cápa fogás, de mindenesetre szép látni egy skillt a három számjegyűek között, potion ivása nélkül.

A lap eredeti címe: „http://wiki.rshun.hu/Skillcapes
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.